Logo zariadenia VEGAS Group, s.r.o.
  • (4)
  • O zariadení

Popis zariadenia


Výroba a predaj certifikovaných ortopedických a zdravotných matracov, ortopedických anatomických vankúšov polohovateľných roštov pod matrace (mechanických, aj s elektrickým ovládaním).
Zaradenie

Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Ostatné


Platba kartou

Jazyk


český
anglický
ruský
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 4 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Jan Zajac - pred 6 rokmi

  • (5)
Zuzana Zacharova - pred 7 rokmi

Matrac máme ten najexkluzívnejší s hodvábom v poťahu matraca. Konečne niečo luxusnejšie a veľmi kvalitné na spanie som našla. Oproti zahraničným konkurenčným firmám je model EXKLUSIVE X7 za naozaj výhodnú cenu. Rozmer máme 180x200. Vôbec neviem, že sa v noci priateľ prehadzuje, ja kľudne spím. Vďaka tomuto matracu sa priateľ menej potí, takže som náramne spokojná. Mám problémy s pohybovým aparátom a niekedy spánok od bolesti bol priam vylúčený na obyčajnom matraci, ale na tomto matraci skôr zaspím. Doručenie matraca bolo bezproblémové, presný termín pri objednávke bol dodržaný. Odporúčam.

  • (5)
Katarína Figurová - pred 7 rokmi

Ja som veľmi spokojná s matracom,urcite by som nemenila za iný a to ho používam už pár rokov a je stále ako nový.

  • (5)
PhDr. Marcel Gemza - pred 8 rokmi

Používam matrace Vegas už 5. rokov a musím napísať, že sú veľmi kvalitné a hlavne sa super vyspím. Odporúčam aj náročnej klientele, ktorá má zlý spánok, že na týchto matracoch budú spať aj 24. hod. denne. Príjemný personál na predajni, široká ponuka tovaru a služieb.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences