Logo zariadenia Pľúcna ambulancia - Pneumológia a ftizeológia - MUDr. Peter Jurčo
  • (9)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • Na vyšetrenie pacientov neobjednávame, treba prísť - pacientov vybavujeme priebežne.
  • O zariadení

Oznamy


Objednanie predpisu liekov:

Ak len potrebuje predpísať Vašu liečbu prosím napíšte na e mail   -  peter.jurco01@gmail.com

Popis zariadenia


V prípade potreby predpisu liekov napíšte na e-mail

peter.jurco01@gmail.com


Ďalšie informácie


Pacientov vzhľadom na charakter ambulancie neobjednávame - treba prísť a vybavíme priebežne

Zaradenie

Pľúcne ambulancie - pneumologické a ftizeologické
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Peter Jurčo

Typ


Neštátna

Pokračovať na: Hodnotenia


4.43

Hodnotilo 9 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
- pred 6 mesiacmi

Dnes zas môžem len poďakovať Bohu, že mám takého úžasného lekára a samozrejme Vám pán doktor, že ste úžasný lekár a úžasný človek. Veľmi Vám ďakujem za celé roky čo sa o mňa s trpezlivosťou staráte.

- pred rokom

Vážená pani.Bol som v čakárni a videl a počul som čo ste Vy rozprávali a nie sestrička.Pri toľkých pacientoch to zvladajú bravúrne. Sú to úžasní ludia ochotní vzdy pomôcť.ďakujem Vám.

- pred rokom

Dňa 10.5.2022 som absolvovala vyšetrenie u MUDr. Jurča a jeho prístup a prístup sestry bol absolútne neprofesionálny a to nielen voči mne ,ale aj k ostatným pacientom. Sestra arogantné ,uštipačné poznámky a mala by zmeniť zamestnanie .Jej povýšenecky ,neprofesionálny prístup by som neodporúčala ani na farmu.

  • (5)
- pred 5 rokmi

Vynikajúci odborník a skvelý človek. Prečítala som si predošlé hodnotenie od Jan3 a až ma pichlo pri srdci. Ako môže byť niekto až tak zlý? Písať takéto odporné klamsvá? Ja som po infarkte, kardiak, astmatik na plnom invalidnom dôchodku, ktorý je vo výške 318 eur mesačne. Nikdy v živote mi doktor Jurčo neúčtoval žiaden poplatok a ani len nenaznačil, že by som mu mala nejako prispieť. Nikdy som mu nič nedala okrem úprimného slova ĎAKUJEM. Pritom sa do toho slova ani nezmestí ako veľmi som mu vďačná. Ako som už spomenula liečim sa na srdce, vysoký tlak a zároveň aj astmu. Pán doktor pre mňa trpezlivo hľadal vhodnú alternatívu, keď som mu povedala, že po práškovom lieku som zachripnutá a že to nieje ono, okamžite mi zmenil liečbu a chcel, aby som prišla na kontrolnú spirometriu o týždeň, v prípade komplikácií ihneď. Dnes vďaka tomuto lekárovi, vďaka jeho trzpezlivosti a vedomostiam VIEM DÝCHAŤ. Už sa ani nepamätám kedy som naposledy použila pohotovostný sprej. Dokážem ísť do kopca, dokážem pobehnúť na autobus a vždy si v týchto chvíľach s vďakou a úctou spomeniem na tohoto lekára. Milého, trpezlivého, láskavého. Sestrička je tak isto veľmi zlatá. Sprej mám na nočnom stolíku a prvé čo ráno urobím je, že si strieknem sprej a v tej chvíli posielam v myšlienkach jedno obrovské ĎAKUJEM lekárovi vďaka ktorému dýcham. Večer pred spaním si znova strieknem sprej a a znova si s láskou spomeniem na lekára vďaka ktorému dýcham a poďakujem aj Bohu za to, že v dnešnej dobe je takýto skvelý lekár a poprosím, aby ho chránil aj jeho rodinu a všetko čo mu je drahé. On aj jeho sestrička sú pre mňa veľmi vzácni ľudia a nie len preto, že viem dýchať, ale jednoducho preto, že sú akí sú. Milí, vtipní, úžasní, skvelí ľudia. Preto sa ma až osobne dotklo čo som tu videla a čítala. Neverila som vlastným očiam, akoby ten pán Jan3 písal o niekom úplne inom. Je vôbec možné beztrestne na niekoho takto nakydať hnoj? A samé klamstvá !!! Ja chodím k tomuto lekárovi niekoľko rokov a vždy boli obaja ku mne veľmi slušní, ústretoví a skutočne cieľom tohto tímu je pomôcť pacientovi, veď vidím výsledok snaženia na sebe a okrem toho aj viem ako sa v ich prítomnosti cítim. Najlepšie by bolo ak by bol človek zdravý a lekára vôbec nepotreboval, no ak už je chorý a má hnusnú astmu s hnusnou obštrukciou, tak je veľkým šťastím, pre mňa priam požehnaním pán doktor Jurčo.

  • (1)
- pred 5 rokmi

Pri mojej 1.návšteve ordinácie p.doktora Jurča som bol maximálne spokojný: zo strany doktora i jeho sestry ochota a ústretovosť priam sršali... 2.návšteva jeho ambulancie už postrádala akúkoľvek ochotu a sestra sa chovala dosť arogantne... 3.návšteva - a zároveň moja posledná v tejto ambulancii prebehla nasledovne: Na kontrolu a konzultáciu s lekárom som prišiel v piatok o 12:38 a sestra ma "privítala" slovami: "Na kontrolu sa nechodí na poslednú chvíľu!" (podotýkam, že ordinačné hodiny v piatok sú do 14:00!!!) - Napriek tomu, že som prišiel takmer hodinu a pol pred koncom ordinačných hodín, som sa za to, že som nemohol prísť skôr, OSPRAVEDLNIL - ako sestre, tak aj doktorovi. No situácii to nijak nepomohlo: zdrav.sestra sa chovala naďalej arogantne a lekár ma vyšetril nasledovným spôsobom - postavil ma k oknu, aby sa mi pozrel do hrdla (v ten deň bolo zamračené a pršalo!!!, takže neviem, čo tam mohol vidieť!!!); a keď som trval na tom, že pociťujem nežiadúce účinky medikamentov, ktoré mi predpisoval, a chcel som ho oboznámiť aj s novými liekmi, ktoré v súčasnosti beriem na tlak a ktoré môžu nežiadúce účinky ešte znásobiť, nenechal ma ani dohovoriť a "vyštekol na mňa": "A čo odo mňa teraz chcete!???"- načo pridal ešte zopár invektív... Môj (a nielen môj) OSOBNÝ názor je, že v tej ambulancii pristupujú k pacientom podľa výšky zisku - čím chcem povedať, že sa k pacientovi chovajú milo a maximálne ústretovo len dovtedy, kým nezistia, že jeho vyšetrenia sú bez provízií zo strany pacienta. Ale akcentujem - je to len môj názor, (nakoľko si tú radikálnu zmenu prístupu neviem inak vysvetliť)... Podstatné je, že do tej ambulancie už nikdy viac nevstúpim, aj keby som sa mal zadusiť. Veď p.Jurčo nie je jediný pneumológ a evidentne ani najväčší spomedzi odborníkov. A verím, že nájdem nielen lepšieho odborníka, ale zárovaň lekára, ktorému sa nebudem musieť OSPRAVEDLŇOVAŤ ZA TO, ŽE SOM PRIŠIEL NA VYŠETRENIE NESKORO - teda 1,5 HODINY PRED KONCOM ORDINAČNÝCH HODÍN LEKÁRA!

  • (5)
Mikuláš Takáč - pred 2 rokmi

Chcem sa poďakovať pánu MUDr. Jurčovi za pomoc a poradenstvo. Super prístup. Ďakujem aj zamestnancovi správcu budovy pánu Suchému za pomoc pri mojej návšteve pána doktora. Rovnako nezištná pomoc. Ďakujem.

  • (5)
Helena Novakova - pred 2 rokmi

Pán doktor​, veľké ďakujem,vy ako aj pani sestrička ste velmi príjemný, taki by mali byť všetky v zdravotníctve, ešte raz ďakujem

  • (5)
Dezider Gabor - pred 2 rokmi

Klobúk dole,tak toto je jeden lekar, ktorý si zaslúži môj obdiv. Ľudský,veľmi šikovný . Takých lekárov si treba vážiť.Veľka, skutočne veľká spokojnosť.

  • (5)
Veronika Antalová - pred 3 rokmi

Príjemný priateľský prístup a profesionálne promtné riešenie problému. Ďakujem, že Ste pán Doktor 😉.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences