Logo zariadenia Dermatologická ambulancia Medicina Correctiva - MUDr. Ľubica Hegyiová
  • (4)
  • O zariadení

Lekári

  • MUDr. Ľubica Hegyiová

Typ


Súkromná

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 4 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Maria S - pred 2 rokmi

Užasný profesionálny, ľudský prístup, po stretnutí sa s veľa sklamaniami v dermatologickej sfére bola táto klinika balzamom na dušu a záchranou, určite odporúčam a z celého srdca Ďakujem!

  • (5)
Sona Gersiova - pred 4 rokmi

Nechápem prečo tu nie je už aspoň stovka pozitívnych hodnotení. Mala som dva roky problém, ktorý má privádzal do zúfalstva, ničil mi život, nemohla som normálne fungovať, pracovať, starať sa o deti... Riešilo ma 11 lekárov, nikto mi nedokázal pomôcť. Dr. Hegyi po 10 minútach stanovil diagnózu a liečbu, starali sa o mňa perfektne aj s p. doktorkou, hoci liečba nebola príjemná. Dnes ťažko nájdete dermatológa, ktorý rozumie svojej špecializácii a nechce len vyhladzovať vrásky a pichať botox. Tu vedia čo robia, slušní, milí a hlavne odborníci. Čakacie lehoty sú primerané a ceny tiež. Odporúčam na 100%.

  • (5)
Martin Múdry - pred 5 rokmi

... asi jedna z mala ambulancii, kde lekari vedia co robia a na kozny problem nenasadzuju ihned kortikoidy, ako velke mnozstvo ich "kolegov"... super pristup, odbornost, vysledky... spokojnost!

  • (5)
Jana Gregorova - pred 6 rokmi

Obvodna kozna lekarka mi stanovila diagnozu "keratoza" a zaroven mi oznamila, ze mi nevie pomoct s liecenim a ze sa mi to bude zhorsovat, co sa aj dialo. Kedze kozny problem som mala na tvari, bola som z toho konstatovania nestastna. V januari som sa objednala k Mudr. Hegyimu na zakrok a dnes po 2 mesiacoch mozem konstatovat, ze moj problem zmizol. Samozrejme som dostala podrobne odporucania, ako mam svoju pokozku v buducnosti chranit. Takze tuto kliniku velmi odporucam a dakujem im. 🙂🙂🙂

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences