Logo zariadenia Pedopsychiatrická ambulancia - MUDr. Mária Šustrová
  • (2)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • O zariadení

Popis zariadenia


Info
Poskytujeme starostlivosť pre deti a adolescentov z okresu Žilina, Bytča , KNM ale aj širšieho okolia. Robíme diagnostiku a terapiu psychických porúch v tejto vekovej kategórii. Úzko spolupracujeme s DO Psychiatrickej kliniky FMN v Martine, DO Psychiatrickej nemocnice v Kremnici. V rámci regiónu sa venujeme aj skupinám s mentálnym deficitom, vývinovým poruchám ako aj špecifickým poruchám vývinu školských zručností , ktoré pravidelne konzultujeme a diagnosticky spresňujeme v rámci spolupráce s pedagogicko-psychologickými ambulanciami v regióne , ako aj so špeciálnou pedagogicko-psychologickou ambulanciou v Žiline.

Druhy výkonov
- liečba vývojových porúch v detskom veku (poruchy reči a učenia)
- liečba psychotických porúch v detstve a adolescencii
- liečba neurotických a špecifických úzkostných porúch (fobie, posttraumatické stresové poruchy, obsedantne-kompulzívne poruchy)
- liečba porúch príjmu potravy (mentálna anorexia a bulímia)
- liečba porúch správania a emócii
- liečba psychických porúch so somatickými prejavmi (tiky, poruchy spánku, neorganická enureza a aencopresa)
- rodinná terapia
- relaxačné techniky

Zaradenie

Psychiatrické ambulancie
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Mária Šustrová

Sestry

  • Horniačková Leontína

Typ


Neštátna

Poisťovňa


DÔVERA ZP [24]
VšZP [25]
Union ZP [27]

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup

Pokračovať na: Hodnotenia


3

Hodnotilo 2 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred 3 mesiacmi

Pani doktorka Sustrova, mi po mojich slovach ze chcem stacionar, dala odporucenie na hospitalizaciu, co som nevedela lebo som tie papiere necitala. Proste som verila ze mi tam da tamto a hotovo. Prisla som na psychiatriu, tam mi povedali ze potrebujem mat speci odporucenie na stacionar. Ono to bolo dost zlozite skrz to ze som momentalne v abstinencnom obdobi, no proste videli ze spolupracujem a myslim to s tym koncom fajcenia travy vazne. Cize doktor nemal problem s tym ma na ten stacionar poslat. Isla som znova ku mojej psychiatricke. Nechcela ma poslat na stacionar skrz to ze by to vraj doktorom na psychiatrii vadilo, ze som zavisla a v abstaku. Na co jej hovorim ze som tam akurat bola a ze s tym problem nemaju :D Snazila sa mi dalej nahucat do hlavy ze ma tam nevezmu a ze to nie je pre mna vhodne ze ja potrebujem infuzie.. hovorim ze nepotrebujem infuzie ale viac terapii. Ze proste vidim ze to fakt neni dobre a ze takto sa zit neda. Stale mi ho nechcela dat. 😆 tak som na nu s revom vyletela ze ci si zo mna robi srandu, ze ja to neziadam kvoli srande, ze sa realne o seba bojim. Jej odpoved ,,napisem ti to, chod za dvere” :D Urevanu ma poslala na chodbu, hovorim si ze teda to je "pedopsychiatricka". Akoze extremne. Jak som sa vratila dnu tak mi povedala ze si mam najst noveho psychiatra. :D uplne chore akoze. Mam realne len stastie, ze to vnimam ako to vnimam. Keby toto povie niekomu inemu neviem co by robil. Ja sama som uz mala sto chuti si cosi urobit, ale vedela som ze vina je na druhej strane no. Diky bohu :D Doktori na psychiatrii su doslova zlato oproti nej. Akoze cosi neskutocne. Svojej psychologicke som spominala s liekmi, ze sa mi cosi nezda proste..tak som mala pravdu. Davkovanie liekov som mala uplne zle, benzace mi predpisovala aj skrz to ze som ich nechcela, doktor mi ich hned vysadil a zmenil mi v podstate vsetko davkovanie liekov a aj niektore lieky. Akoze masaker. Ak planujete niekto ist s dietatom k tejto doktorke, rozmyslite si ci mu chcete sposobit este viacej bolesti. Absolutne neprofesionalny pristup, od zaciatku mi rozpravala ze uz nevie ako mi ma pomoct. Do mojej karty pisala ine veci ako som jej rozpravala, uplne zlahcovala moju situaciu a nebrala ma vazne. Takyto clovek by nemal robit ani len s ludmi, nie to este s detmi.

  • (5)
rudo skvarna - pred 3 rokmi

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences