Logo zariadenia Ambulancia čeľustnej ortopédie - MUDr.Soňa Majerníková
  • (4)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • O zariadení

Popis zariadenia


Moderné čeľustno-ortopedické zariadenie sa nachádza v priestoroch zrekonštruovanej budovy Polikliniky Karlova Ves v Bratislave. Situované je v detskom pavilóne na prvom poschodí, číslo dverí 161/A. V našich priestoroch ponúkame odbornú lekársku starostlivosť spájajúcu poznatky modernej medicíny s osvedčenými liečebnými postupmi. Liečba je efektívna, komfortná, určená pre deti aj dospelých. Cieľom liečby je zuby vyrovnať, zabezpečiť správnu funkciu chrupu a čeľustného kĺbu, znížiť kazivosť zubov, zlepšiť stav parodontu a pripraviť podmienky na protetické alebo implatologické ošetrenie. V prípade potreby pacienta pripravíme na ortognátnu operáciu.Ponúkame príjemné prostredie, príjemný personál a úsmev na Vašej tvári.

Ďalšie informácie


Ambulancia čeľustnej ortopédie poskytuje liečbu, ktorj cieľom je zuby vyrovnať, zabezpečiť správnu funkciu chrupu a čeľustného kĺbu, znížiť kazivosť zubov, zlepšiť stav parodontu a pripraviť podmienky na protetické alebo implatologické ošetrenie. V prípade potreby pacienta pripravíme na ortognátnu operáciu.Poskytujeme:
- Snímacie aparáty
- Fixné aparáty
- Neviditeľné strojčeky
Zaradenie

Zubné ambulancie - stomatologické
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Soňa Majerníková

Typ


Neštátna

Poisťovňa


Bez poisťovne

Ostatné


Parkovanie
Príjem nových pacientov

Jazyk


anglický

Pokračovať na: Hodnotenia


1

Hodnotilo 4 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred rokom

Doktorka zaťažená na peniaze, predražené služby. Neodporúčam ju.

  • (1)
- pred rokom

Pani doktorka si doslova za nič - v našom prípade za otvorenie úst, ktoré trvalo 1 minútu, vypýtala nehoráznych 20,-eur. Súhlasím s referenciou vyššie, že p.doktorka je zaťažená na peniaze, presne s takým pocitom som od nej odchádzala.

  • (1)
- pred 3 rokmi

Tiez mam velmi zlu skusenost s pani doktorkou. Tiez prekrocila rozpocet, cas, a neskor posuvala terminy az dietatu poodpadavali zamky. Tak sme zmenili doktorku a bola som velmi spokojna a hlavne velmi stastna, ze som sa tejto zbavila. K tej druhej potom putovalo aj dalsie dieta.

  • (1)
- pred 4 rokmi

Pani doktorka je zaťažená na peniaze,vopred vám povie sumu,ktorú samozrejme presiahne už o pol roka ,za každý úkon si pýta nemalé peniaze,80€ len za to,že sa vám pozrie do úst a vymení gumičky.Ďalších 162€ za výmenu oblúkov a to každých 6 týždňov,čiže za rok som na sume 2000 eur,a to zďaleka liečba nekončí,lebo úmyselne predlžuje liečbu,keďže si to musí pacient zaplatiť. Kým som platila a neozývala sa,bola príjemná,no keď som jej povedala,že už prekročila sohodnutú sumu,začala byť drzá,nepríjemná,nič mi neurobila so strojčekom a vypýtala si 80€ !!!Ohrádzala sa tým,že som podpísala zmluvu.Neodporúčam ju po tejto skúsenosti.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences