Logo zariadenia Rosa Dental Clinic, klinika modernej stomatológie, prevádzkovateľ DENTAL CARE Dr. Rosa s.r.o.
  • (4)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • ošetriť je možné aj na základe dohody, mimo ordinačných hodín
  • O zariadení

Popis zariadenia


ROSA DENTAL CLINIC

Sme presvedčení, že je možné poskytovať kvalitné zubné ošetrenie aj za primerané ceny, našu filozofiu poskytovania stomalogických a implantologických služieb sme postavili na nasledovných pilieroch:

  • kvalitné poskytovanie zubného ošetrenia
  • primerané ceny
  • spolupráca so zdravotnými poisťovňami
  • všetko pod jednou strechou
  • bez čakacích lehôt

Každý človek je jedinečný a Vaše zuby tiež – navštívte našu zubnú ambulanciu, podľa vašich potrieb, vám navrhneme a poskytneme kvalitné a cenovo prístupné zubné ošetrenie.

AKTUÁLNE AKCIE

   
 

IMPLANTÁT S KORUNKOU 1 200,00 EUR

Zavedenie implantátu vrátane odtlačkov, lokálnej anestézy 600  €. 


 

Ošetrenie v celkovej anestézii

Bojíte sa zubára? U nás sa nemusíte báť. 
Pre pacientov so strachom zo zubného ošetrenia ponúkame možnosť stomatologického výkonu v CELKOVEJ ANESTÉZII. Tento typ ošetrenia je vhodný aj pre ťažko ošetriteľných pacientov - dospelých alebo deti.

                                         

 

Ošetrenia
Zaradenie

Zubné ambulancie - stomatologické
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • Dr. med. dent. Robert Rosa

Typ


Neštátna

Poisťovňa


DÔVERA ZP [24]
Union ZP [27]

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup
Platba kartou
Príjem nových pacientov

Jazyk


anglický
nemecký

Pokračovať na: Hodnotenia


4.25

Hodnotilo 4 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Igor Bartošek - pred 2 rokmi

Perfektné profesionálne služby. Pán doktor je veľmi šikovný, príjemný a vecný. Pracuje rýchlo a efektívne. Ceny sú nastavené konkurečne a seriózne. Ja nemám vôbec žiadne výhrady.

  • (5)
Nikolas Vnouček - pred 2 rokmi

Maximalna spokojnosť !! Doktorka Mosnak a jej sestrička TOP urobili mi vsetky zuby bezbolestne vždy dobrá nálada a usmev uz od recepcie aj tam su super vyhoveju v terminoch ak sa im uvolnia hned volaju. Určite budem z radosťou chodiť na túto kliniku

  • (4)
katarina skripecka - pred 2 rokmi

nezvyknem pisat recenzie, ale tentokrat sa musim podelit o skusenost, nakolko citam, ze nie som jedina, ktorej sa nepaci pristup slecny/pani recepcnej. pracuju tam dve a ked natrafite na tu ofucanu, tak budete radi, ze nieco vybavite. kazda vasa otazka ju bude obtazovat, slova prosim a dakujem necakajte. nerozumiem preco je clovek s takymto spravanim prvym a poslednym kontaktom v takomto zariadeni.

  • (3)
Marcela Madarászová - pred 2 rokmi

Po dvoch pozitivnych skusenostiach s MUDr. Mosnak v predoslych rokoch, sme mali tentokrat opacnu skusenost s inou lekarkou. Telefonicky som si odkomunikovala na recepcii o co mame/nemame zaujem (jednoduche preventívky), aky mame problem (Asperger), co teda ocakavame, ako aj dotaz na ceny (ako samoplatci). Pred zacatim preventivky som dostala ja podmienku, ze bez absolvovania RTG ma nebude mozne skontrolovat, ze sa pod to Mudr. nepodpise. Pri vykomunikovavani tejto situacie (ked som vysvetlovala, ze sme tu ako samoplatci a ja idem na preventivku len, aby som povzbudila svoje dieta s diagnozou, pretoze inak uz jednu preventivku v tomto roku mam) nastali este aj pochybnosti o cene. Vsetko bolo zrazu drahsie, nez predtym odkomunikovane v telefone, tak som zvazila, ze dam kvoli uspore penazi skontrolovat iba deti. Posledny klinec bol, ked som sa vlastne dozvedela, ze ked sa nedam vysetrit ja, ako dospela osoba, vlastne by nemali byt osetrene ani deti, lebo oni nie su detska stomatologia. Odisli sme teda vsetci traja bez vysetrenia pretoze som mala velmi zly pocit z takehoto natlakoveho jednania. Je to skoda ze to prebehlo takymto sposobom. Tieto problemy by mala riesit kompetentna osoba, nejaky manazer, schopna diplomatickej komunikacie s klientom so zameranim sa na vyriesenie situacie. Pani doktorka bola neprijemna, iba to zhorsovala kazdou vetou. Recepcne radsej cusali. Takisto by sa mala zlepsit komunikacia vramci personalu. Klient netusi, ktore informacie sa pri objednavani a komunikacii s recepciou (ne)dostanu osetrujucemu zubarovi. Zabili sme tam 3/4 hodinu vypisovanim formularov a cakanim, a nakoniec toto. A, co je najdolezitejsie - moje dieta ma odvtedy strach so zubarov. Perlicka na zaver - ked som si pytala spät od recepcnej vsetky tie formulare s osobnymi udajmi a podpismi a prehlaseniami a uz neviem cim dalsim, kedze ich nepotrebuju, lebo ziadne vysetrenie sa nekona, tak normalne sa najprv tvarila, ze mi ich nevrati. :) A musela som ju opakovane poziadat.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences