Logo zariadenia Ambulancia všeobecného lekára pre deti a dorast - MUDr. Karolína Zahradníková
  • (5)

Otváracie hodiny

  • Pondelok


    poradňa podľa objednavky
  • Utorok


    potom poradňa podľa objedn.
  • Streda


    poradňa podľa dohody
  • Štvrtok


    každý deň možnosť návštevy pacienta podľa dohovoru za priamu platbu
  • Piatok

  • vyšetrenie na objednania po telef. dohovore podľa objednania mimo ordinač. hodín. Odbery: Každý deň ráno do 9,00 podľa v ordinačných hodin
  • O zariadení

Ďalšie informácie


Ambulancia presťahovaná do nových priestorov na Vyšehradskú 16,nové domy pre pekárni v Petrzalke,oranzovo,hnede balkony.
Zaradenie

Všeobecný lekár - deti a dorast
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Karolína Zahradníková

Typ


Neštátna

Poisťovňa


DÔVERA ZP [24]
VšZP [25]
Union ZP [27]

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup

Jazyk


anglický

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
- pred 11 mesiacmi

Pani doktorka Zahradnikova je velka odbornicka, empaticka, mila. Chyba nam, pretoze sme sa prestahovali a museli sme zmenit pediatricku pre nase deti. Sestricka je velmi mila tiez. Pani doktorka nam tiez prispela k zachrane nasho synceka, vdaka jej rychlosti a odporucaniam na dalsich odbornikov, moj syncek sa dostal behom par hodin doslova na aro a zachranili mu zivot, ini lekari ani pocas 8dni v porodnici nevedeli zistit diagnozu a ani postup co dalej. Dakujeme jej, zelame jej vsetko dobre a nezabudneme na nu nikdy.

  • (5)
Erika K. Sykorova - pred 2 rokmi

Vynikajúca odborníčka, ľudská a priateľská, s veľmi láskavým srdcom. Ochotná a milá, stále usmiatá a zábavná. Moja dcera ju zbožňuje a my tiež. Prajeme Vám veľa zdravia a dobrých klientov. Ďakujeme Vám za všetku Vašu pomoc, podporu a ochotu, pani doktorka Záhradníková.

  • (5)
Natalia Feketova - pred 2 rokmi

Najlepšia pediatrička široko ďaleko. Bola môj pediater celý život a teraz je aj môjmu synovi. Bodaj by mohla ostať navždy, neviem si ani predstaviť chodiť inde keď odovzdá ambulanciu. Profesionálny a ľudský prístup, vždy vypočuje rodičov, deti ju majú radi... Tak isto pani sestrička Martina - proste sú naozaj výnimočný tím!

  • (5)
Xenia Kollarova - pred 3 rokmi

Najlepšia Pani Doktorka aj Pani sestrička. Chodím tam už 18 rokov.. Maximálna spokojnosť.. Obe moje deti sa k nej tešia..

  • (5)
Lubka Noskovicova - pred 5 rokmi

Z celého srdiečka ❤ by som sa chcela veľmi pekne poďakovať za neskutočne úžasný , ľudský a láskavý prístup pani doktorky Zahradnikovej chodíme k nej zo synom od 9 mesiacov a momentalne bude mat 15 rokov aj napriek času , ktorý navštevujeme pani doktorku je vždy stale taka usmiata a deticky ju zbožňuju, ked sa otvoria dvere na ambulanciii hneď vyčari detickam obrovsky usmev a roziaria sa im očká na detských tvaričkach ak je nahodou z času na čas môj syn chorý vždy sa teší na pani doktorku . Prácu ktorú vykonava je vidiet ze ju napĺna a hlavne jej ide priamo zo srdca vždy je milá, usmiata jednoznačne profesionál. Snaží sa urobiť maximum , aby pomohla v danej situacii . Samozrejme veľká vďaka patrí aj pani sestričke Lucke !!! ❤ Jednoznačne odporúčam a verim ze budeme k nej môcť chodit este veľa rokov, lebo v dnesnej dobe stretnúť anjela v podobe pani doktorky je veľmi málo 🌷🌸🌺 ešte raz veľmi pekne ďakujeme za všetko pani doktorka !!! 😍

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences