Logo zariadenia Tantra Tara Bratislava
  • (2)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • Sobota

  • Nedeľa

  • Váš termin na masáž si prosim rezervujete v dostatočnom predstihu.
  • O zariadení

Popis zariadenia


Celostné tantrické masáže  pre mužov, ženy a páry.  Výučba a kurzy tantrických masáží.  Škola Tantra masáže.  Liečivé masáže a terapie.

Srdečne Vás pozývame ochutnať umenie dotyku prostredníctvom našich masáží a masážnych rituálov.

Celostná tantrická masáž v našom podaní má podobu intímneho rituálu medzi dávajúcim a prijímajúcim. Stretnete sa v ňom s osobným prístupom , citlivou pozornosťou a hlbokými znalosťami práce s energiou , ktorá spôsobí , že vás tantrická masáž nielen uvoľní, ale taktiež naplní vzrušením, nehou i pocitom životnej sily a inšpirácie . Dávajúci je pri nej citlivým sprievodcom, ktorý pomáha prijímajúcemu rozvíjať a objavovať vlastnú sexualitu. Tantra masáž omladzuje, skrášľuje a lieči na rovine tela i duše.


Ďalšie informácie


  • Škola tantra masáže, kurzy, semináre.

Od roku 2010 sa venujeme výučbe a kurzom celostných tantrických masáží. Naše kurzy sú vhodné pre laikov i terapeutov, masérov či pre ľudí zaoberajúcimi sa  sa psychológiou a psychosomatikou a tiež  pre páry i jednotlivcov. 

Na kurzoch sa stretnete s výkladom, ukážkami a praktickým prevedením celotelových tantrických masáží. Zaoberáme sa jemnou prácou s telom a energiou. Podľa typu seminára či kurzu sa stretnete s dotykom, meditáciou, relaxačnými i pohybovými technikami. Získate novú inšpiráciu na vašej životnej ceste či už vo vzťahoch alebo v osobnom raste. Pracujeme jednotlivo v pároch i v skupine.

Na kurzoch sa môžete naučiť cielenému a vedomému zachádzaniu s vlastnou životnou-sexuálnou energiou a vďaka tomu zlepšiť emocionálne a duchovné spojenie so súčasným či budúcim partnerom. Taktiež môžete využiť nové poznatky pre svoj osobný rast. K účasti na kurzoch nepotrebujete žiadne vstupné znalosti. Môžete prísť s partnerom i jednotlivo. Na našich kurzoch sú účastníci rôznych profesií i všetkých vekových kategórií.

Z čoho vychádzame? Vyučujeme tantricko taoistický koncept masáže. Tantrická masáž je rituál, ale i proces, nejde tu iba o masáž, ale ide taktiež o prácu so sexualitou. Tantra je cestou založenou na prežitku a tantrická masáž je jedným zo spôsobov, ako prežívať seba samého. Preto i povolanie tantrickej masérky či maséra je prevažne poslaním. Na kurzoch vytvárame bezpečný priestor a intímne prostredie.

Hlavné zameranie: Hlavné zameranie je na prebudení citlivosti tela a duše, zdvihnutie hladiny životnej energie, ktorá koluje v našom tele. Na kurzoch sa snažíme vytvoriť čo najpríjemnejšiu atmosféru prijatia, pochopenia a inšpirácie.

Čo je pre nás dôležité? Je pre nás dôležité, aby ste sa v priebehu kurzu cítili bezpečne a záleží nám na individuálnej pohode každého účastníka. Mieru intimity v kontakte pri masáži si určujete vy sami. Naše inštrukcie sú návodom a sprievodcom na začiatku vašej vlastnej cesty za rozšírením horizontu a za obohatením vášho života. Pri výklade a ukážkach získate cenné informácie, ktoré napomáhajú k objavovaniu a prežívaniu vlastnej sexuality a môžu priniesť inšpiráciu a oživenie do vášho intímneho života či partnerského vzťahu. Tantra masáž môže zahrňovať vzrušenie, potešenie i liečenie.

Zaradenie

Masáže
, Typ: Starostlivosť o telo

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Typ


Súkromná

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup
Platba v hotovosti
Príjem nových pacientov

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 2 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
- pred 5 mesiacmi

  • (5)
- pred 8 mesiacmi

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences