Logo zariadenia Relaxačné Centrum Berkana

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • Najlepšou cestou ako sa dostať na vašu procedúru bez zbytočného stresu, je urobiť si rezerváciu v dostatočnom predstihu.
  • O zariadení

Popis zariadenia


Srdečne Vás pozývame do nášho útulného relaxačného centra BERKANA.   Naším cieľom je pomôcť na chvíľu zastaviť sa v tejto uponáhľanej dobe. Precítiť svoje telo, nechať oddýchnuť myseľ a častokrát započúvať sa i do tichého hlasu našej duše.  V našom centre si môžete zvoliť váš oddych formou maditácie, arteterapie,  relaxačných či zdravotných masáží, ktorými Vás radi prevedieme. 


Ďalšie informácie


Vitajte v našej oáze relaxu, mieste, kde sa rozplynú všetky starosti a napätie. Ponúkame vám unikátnu relaxačnú skúsenosť, ktorá vám prináša oddych , regeneráciu a obnovu. 

S naším  kvalifikovaným personálom a širokou škálou masážnych  a relaxačných techník vytvárame jedinečné zážitky prispôsobené vašim individuálnym potrebám. V priestoroch nášho relaxačného centra vás očarí atmosféra úplného pohodlia a relaxácie. Príďte a nechajte sa hýčkať terapeutickými dotykmi, ktoré vám prinášajú úľavu pocit pohody  a harmónie. skúsenosť, ktorá vám prináša oddych , regeneráciu a obnovu.

S naším kvalifikovaným personálom a širokou škálou masážnych a relaxačných techník vytvárame jedinečné zážitky prispôsobené vašim individuálnym potrebám. V priestoroch nášho relaxačného centra vás očarí atmosféra úplného pohodlia a relaxácie. Príďte a nechajte sa hýčkať terapeutickými dotykmi, ktoré vám prinášajú úľavu pocit pohody a harmónie.

Zaradenie

Masáže
, Typ: Starostlivosť o telo

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Typ


Neštátna

Ostatné


Parkovanie
Príjem nových pacientov
Platba v hotovosti

Pokračovať na: Hodnotenia


Doposiaľ nehodnotené...

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences