Logo zariadenia Ambulancia fyzioterapie a liečebnej rehabilitácie - Miroslav Mintál , dipl. fyz.
  • (5)
  • O zariadení

Ďalšie informácie


Prevádzka fyzioterapie a liečebnej rehabilitácie je dočasne pozastavená.
Zaradenie

Fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • Miroslav Mintál , dipl. fyz.

Typ


Neštátna

Poisťovňa


Bez poisťovne

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Jana Voštenáková - pred 4 rokmi

Veľmi pekne by som sa chcela poďakovať pani Mrázikovej, ktorá mi pred siedmimi rokmi pomohla s mojím polročným synom, ktorý bol doslova ako handrová bábika. Po týždni cvičenia u nej mu prestali naozaj silné koliky (kvôli ktorým sme od narodenia absolvovali rôzne vyšetrenia) a po 5 mesačnom poctivom cvičení pod jej vedením synček štvornožkoval, sedel ako pravítko a veselo behal okolo nábytku. S druhým synom sme u nej cvičili 3 mesiace z vlastnej iniciatívy. S manželom máme tiež problémy, hlavne s krčnou chrbticou, takže veľakrát pomohla aj nám, ukázala rôzne cviky, za čo je tiež ďakujem. Vážim si ju nielen ako veľkú profesionálku vo svojom odbore, ale aj ako skvelého človeka.

  • (5)
Henrieta Jaššová - pred 4 rokmi

K pani Mrázikovej chodím už niekoľko rokov, po nehode som mala problém s blokovanou krčnou chrbticou a mávala som časté závraty. Odkedy k nej chodím, je to podstatne lepšie a závraty už nemávam. Je výborná fyzioterapeutka a skvelý človek.

  • (5)
Katarina Padysakova - pred 4 rokmi

Chceme veľmi pekne poďakovať pani Mrázikovej,ktorá nám pomohla cvičiť s naším synčekom.Vďaka nej je jeho psychomotorický vývoj o pekný mesiac popredu a nikto nám nemôže povedať,že nebojte chlapci sú len lenivší....cvičenie nikdy nikomu neublíži,len ho nakopne...nebojte sa cvičte a hlavne s deťmi,je to dôležite do ich budúcnosti...odporúčam veľmi túto milú,ochotnú a ústretovu fyzioterapeutku.....ďakujeme

  • (5)
Katarína Matejková - pred 4 rokmi

Pani Mrázikovú som spoznala ako fyzioterapeutku ešte keď môj teraz už 17-ročný syn bol bábätkom. Len vďaka nej a za pomoci vojtovej metódy z dieťatka o ktorom sa neurologička vyjadrila, že bude s najväčšou pravdepodobnosťou ochrnuté vyrástol zdravý muž. Teraz k nej chodím už takmer dva roky cvičiť sama so sebou aj so svojimi synmi. Chlapcom sa výrazne upravila skolióza , a ja som sa zbavila neustálych bolestí chrbta a hlavy. Za všetko toto jej patrí moje veľké ĎAKUJEM.

  • (5)
Eva Gresova - pred 4 rokmi

I.Majsniarova je vynikajuca odbornicka, po operacii mi velmi pomohla s rozcvicenim kolena i ruky. Je vzdy mila a trpezliva. Mozem len odporucat :)

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences