Logo zariadenia Ambulancia pre deti a dorast - MUDr. Monika Antošová
  • (4)

Otváracie hodiny

  • Pondelok


    pacienti Dr. Vakulovej
  • Utorok


    pacienti Dr. Vakulovej
  • Streda


    pacienti Dr. Vakulovej
  • Štvrtok


    pacienti Dr. Vakulovej
  • Piatok


    pacienti Dr. Vakulovej
  • Odbery: Denne mimo utorka od 7.30 - 09:00- len objednaní pacienti na odbery
  • O zariadení

Ďalšie informácie


Od 1.11.2023 prijímame nových pacientov.


Dovolenka 16.11.2023-16.11.2023

Zástup: ňMUDr. Balintová, Medicínske zariadenie Mlynská dolina v čase od 7.30- 11.00. Na vyšetrenie je potrebné sa telefonicky objednať.





 

 

Zaradenie

Všeobecný lekár - deti a dorast
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Monika Antošová

Sestry

  • Bc. Simona Tomanová

Typ


Neštátna

Poisťovňa


DÔVERA ZP [24]
VšZP [25]
Union ZP [27]

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup
Príjem nových pacientov

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 4 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Dasa Krajcirova - pred 2 rokmi

Vyborna pani doktorka. Vzdy ochotne poradi, pomoze, aj cez vikend odpoveda na mail. Pani sestricka je takisto uzasna a vzdy mila. Som maximalne spokojna, nikdy necakame v cakarni, naozaj lekarska starostlivost na top urovni.

  • (5)
Sona Gersiova - pred 2 rokmi

Mam u dr. Antosovej obe deti a sme spokojni. Vzdy dokladne vysetri, komunikuje slusne a zrozumitelne, telefon dviha, podrobne vysvetli, nie je nervozna ani uponahlana. Ak ma pacienta a vy zavolate, zdvihne telefon a poziada o zavolanie o 15 minut. V pripade akutneho stavu vysetruje aj mimo terminu, staci zavolat. Diagnostikuje profesionalne, vidno ze ma vela skusenosti. Boreliozu nam zistila na prvy pohlad. Komunikuje aj mailom, v pripade potreby nejakeho potvrdenia tam netreba chodit osobne. Vzdy posle mailom informaciu o dovolenke a kto ju zastupuje a nedovolenkuje tak casto ako mnohi ini lekari. Recepty elektronicky. Sestricku ma sympaticku a sikovnu. Deti k nej chodia radi. Nemenili by sme :-)

  • (5)
M S - pred 4 rokmi

Doktorka zatial bez najmensieho problemu. Pekny pristup. Nikdy som necakal ani 1 minutu pri objednavke. Zatial to vsetko fici ako po masle.

  • (5)
eva bartosikova - pred 4 rokmi

K pani doktorke chodim uz 8 rokov s jednym synom a 2 roky s druhym synom. Je vyborna odbornicka a prave jej dlhorocnou praxou ziskala skusenosti ktore jej pomahaju vykonavat jej pracu naozaj excelentne, dovolim si tvrdit ze prave tieto skusenosti predstavuju pridanu hodnotu oproti mladsim pani lekarkam. Neviem ci je dolezite presne povedat diagnozu (reagujem na hodnotenie od pani Glembovej) alebo predpisat detom liecbu ktora naozaj zaberie (a to pani doktorka robi). Nemam skusenost ze by ignorovala inych odbornych lekarov, ba naopak mne vzdy poradila aj zohnat odborneho lekara pre deti (co teda v nasom zdravotnictve ci uz statnom alebo sukromnom nie je jednoduche). Pani doktorka zabezpecila system objednavania na hodinu, je moznost s nou konzultovat telefonicky co velke plus lebo vie pomoct aj "na dialku". K teme sestricky (reagujem opat na vyssie uvedene hodnotenie), nemam presne spocitane kolko sa ich vymenilo ale myslim ze to nie je podstatne, ale to ze su mile na deticky, vedia to s nimi, su trpezlive, jemne pri brani krvicky... ZAVER: ja som velmi rada ze pani doktorka stale pracuje a dufam ze este bude aspon kym moji chlapci budu mat 18 lebo lepsiu detsku doktorku bude pre nich velmi tazke najst.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences