Logo zariadenia HOTEL AVALANCHE ***
  • (5)
  • O zariadení

Popis zariadenia


Hotel má k dispozícií privátne wellness, kde môžu hostia využiť whirpool, fínsku saunu, infrasaunu, parný box, masážnu sprchu a oddychovú zónu len pre vlastnú potrebu. Služby wellness sú ponúkané na základe objednávky vždy pre konkrétneho hosťa alebo skupinu. Každý hosť si môže vychutnať wellness bez rušivých vplyvov so svojou rodinou alebo partnerom a spestriť si pobyt vo vírivke napríklad pohárikom chladeného sektu. Samozrejmou súčasťou našich služieb je široká ponuka profesionálnych masáží. Objednať si môžete napríklad medovú masáž alebo masáž lávovými kameňmi.


V našom wellness môžete využiť:

fínsku saunu, infrasaunu,
vírivku,
hydromasážny box,


Súčasťou wellness služieb sú aj: 

profesionálne masáže
fitness kútik so základnými posilňovacími strojmi, steper, stacionárny bicykel 


Vonkajší letný bazén

V letných dňoch ponúkame osvieženie vo vonkajšom prekrytom bazéne, ktorý je otvorený zvyčajne od začiatku mája do polovice septembra;
priľahlá oddychová zóna Vám umožní relaxovať a slniť sa priamo pod najvyššími štítmi tatier.


Pre našich malých hostí je k dispozícií:

detský kútik,
detský kútik v reštaurácií,
detské vonkajšie ihrisko,
herňa so stolným futbalom, elektronickými šípkami a ďalšími spoločenskými hrami.


Pre rodičov s deťmi sú bezplatne k dispozícií:

detské postieľky na izbu;
detské reštauračné sedačky;
detské menu;
prebaľovací pult; 
Zaradenie

Kúpele a wellness
, Typ: Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


4.6

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (4)
Sandra Deáková - pred 2 rokmi

Oceňujem ustretove riesenie nasho ubytovania s L-kovym psom. Obrovska, pekna izba, ale ta velkost bola minusom, ked nam na gauci bola taka zima, ze sme sa schovali radsej rovno pod paplon. Mozno by sa tam zisla nejaka deka. Skoda kupelnoveho riesenia-vana, bez zavesu a s drziakom na uteraky vo vyske pasu nad vanou, co dost zavadzalo, voda vsade po zemi po sprche. Obrovska kuchyna. Skoda, ze iba jeden pohar k dispozicii. Izba aj cela budova bola pekna, ale vsadepritomne hrube pavuciny vyvolavali dojem, ze dlho boli zatvoreny alebo pani upratovacka ich poklada za dekoraciu. Oceňujem wellness. Tiez skoda, ze sa k nemu nedalo dostať viac ako raz za 5 dnovy pobyt. Ranajky nam vyhovovali bez svedakych stolov. Rano sme dostali, co sme si vypytali. Ked zacali byt svedske stoly, uz po 8mej teple ranajky neboli a zial ani nedoplnili. Ranajkove desiaty pre turistiku potesili 🙂.

  • (5)
Klára Čentéšová - pred 2 rokmi

Chcem sa poďakovať celému personálu hotela za ich prístup. Pani recepčné boli ochotné, milé, čokoľvek sme potrebovali hneď sa nám venovali. Čašník ktorý nás obsluhoval počas celého pobytu bol taktiež ochotný a milý. Jedlo bolo vynikajúce. Masér perfektný. Izba čistá, krásne prostredie. Boli sme tu už 2x a určite sa vrátime. Nemáme vôbec co vytknúť. Ďakujeme!

  • (5)
Alžbeta Gulová - pred 2 rokmi

Stravili sme tu 5 noci. Apartman bol priestranny, cisty, plne vybaveny (citili sme sa ako doma). Personal na recepcii velmi mily a ustretovy. Restauracne sluzby taktiez na jednotku. Kvalita jedla velmi dobra, casnici prijemni. Ocenili sme aj wellness a masaze. Ako milovnik fitness by som ocenila trosku lepsie vybavene mini fitko :) ale chapem ze do tatier asi ludia nechodia dvihat cinky.

  • (4)
Lukáš Mičian - pred 2 rokmi

Dobré jedlo, príjemná obsluha, prijemné prostredie a nie veľa ľudí 👍

  • (5)
Anna Lachova - pred 2 rokmi

Prijemne miesto, dobre jedlo

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences