Logo zariadenia Hotel a klimatické kúpele Tatranské Zruby
  • (5)
  • O zariadení

Popis zariadenia


Hotel a klimatické kúpele sa nachádzajú vo Vysokých Tatrách na úpätí Slavkovského štítu. Čisté vysokohorské ovzdušie je vhodné pre alergikov.Procedúry sú zamerané na liečbu chorôb dýchacích ciest alergické nádchy,astma bronchiale.Dovolenka v kúpeľoch ponúka dokonalú starostlivosť o telo a zdravie.
Zaradenie

Kúpele a wellness
, Typ: Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Ostatné


Parkovanie
Platba kartou

Jazyk


český
anglický
nemecký
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


4.6

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (4)
Vladimir Ondrejcik - pred 2 rokmi

Dobre bolo, super ako kazdy rok. Postupne upravy sa pozitivne prejavili na interieri. Snad by to chcelo este vynovit velku terasu. Detsky kutik je plusom pri pobyte s detmi. Strava je kvalitna, mylim, ze si vyberiete.. Kvalitne sluzby mozete vyuzit aj v balneocentre. Isto sa vratime opat. Odporucam navstivit.

  • (5)
Marcela Harmanová - pred 2 rokmi

Pekný, pre niekoľkými rokmi zrekonštruovaný hotel, ktorý ponúka ubytovanie v rôznych typoch izieb. Izby sú s kúpeľňou a toaletou, v izbe je okrem postelí (samozrejme) aj telka, minichladnička a rádio. V hoteli je možnosť stravy všetkého druhu, iba raňajky, polpenzia, aj plná penzia. Raňajky a večere sú vždy formou bufetu, obed je na výber z 2 jedál, prípadne suchého balíčka, ak sa chystáte na hory, a dostanete ho k raňajkám. V hoteli je lobby bar, knižnica detský kútik, ping pong, posilňovňa, biliard. Ale je tam aj konferenčná miestnosť, miestnosť na uskladnenie lyží, či možnosť vypožičať si sánky. Na recepcii a viete zakúpiť lístky na tatranské vláčiky, hoci do Smokovca je to pekná a nie dlhá prechádzka. Vláčik má zastávku priamo pred hotelom. A aby som nezabudla, veľmi milý a ústretový personál a chutné jedlo. My sme vždy boli spokojní. Jediný postreh, a to nemusí vyhovovať každému, na posteliach nie sú tvrdé matrace, skôr menšie. Radi sa vraciame.

  • (5)
Alena Gregušová - pred 2 rokmi

Pri príchode sme museli ísť na antigenové testy, ktoré zaisťuje hotel, čo schvalujem. Personal príjemný a ústretový, izba super, strava vyhovujúca.

  • (4)
Eva Medovarska - pred 2 rokmi

Krásne prostredie, aj hotel celkom fajn, ale na strave by mohli troška popracovať...

  • (5)
Slavomír Badár - pred 3 rokmi

Super ako vždy

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences